Organic Fillet Of Lamb With Salad (Low Carb)
Organic fillet of lamb with salad (low carb)
Ingredients: (2 servings)
264 g organic fillet of lamb
Coconut oil
Sea salt
Black pepper
Vintage cheddar (200 g Kerrygold – milk from grass-fed cows)
½ head of iceberg lettuce
5-6 cherry tomatoes
2 red bell peppers
½ cucumber
1 avocado
Instructions
If the meat is not cut into pieces already, cut it in 4 pieces.
Add coconut oil to a pan or skillet and fry the meat, sprinkle with sea salt and black pepper.
Slice the vegetables and grate 75 g of the cheese, mix together in a bowl
The food is done – fast, easy and delicious!
DANSK
Økologisk Lammemørbrad med salat (low carb, 2 personer)
Ingredienser: (2 personer)
264 g økologisk lammemørbrad
Kokosolie
Havsalt
Sort peber
Cheddar ost (200 g Kerrygold (kan købes i Superbest) eller en anden god ost fra græsfodret kvæg)
1 halv icebergsalat
5-6 cherrytomater
2 røde peberfrugter
½ agurk
1 Avocado
Sådan gør du:
Skær lammemørbraden i 4 skiver, hvis den ikke er udskåret i forvejen. Steg kødet på en pande med kokosolie, drys med havsalt og sort peber.
Snit grønsagerne og riv 75 g af osten, bland indholdet sammen og kom i en skål.
Maden er færdig – hurtigt, nemt og lækkert
Ingen kommentarer endnu