My 7 Health Tips to avoid getting a cold this winter

Organic Fillet Of Lamb With Salad (Low Carb)

IMG_1034

Organic fillet of lamb with salad (low carb)

Ingredients: (2 servings)

264 g organic fillet of lamb
Coconut oil
Sea salt
Black pepper
Vintage cheddar (200 g Kerrygold – milk from grass-fed cows)
½ head of iceberg lettuce
5-6 cherry tomatoes
2 red bell peppers
½ cucumber
1 avocado
Instructions
If the meat is not cut into pieces already, cut it in 4 pieces.
Add coconut oil to a pan or skillet and fry the meat, sprinkle with sea salt and black pepper.
Slice the vegetables and grate 75 g of the cheese, mix together in a bowl

The food is done – fast, easy and delicious! 

DANSK

Økologisk Lammemørbrad med salat (low carb, 2 personer)

Ingredienser: (2 personer)

264 g økologisk lammemørbrad
Kokosolie
Havsalt
Sort peber
Cheddar ost (200 g Kerrygold (kan købes i Superbest) eller en anden god ost fra græsfodret kvæg)
1 halv icebergsalat
5-6 cherrytomater
2 røde peberfrugter
½ agurk
1 Avocado
Sådan gør du:
Skær lammemørbraden i 4 skiver, hvis den ikke er udskåret i forvejen. Steg kødet på en pande med kokosolie, drys med havsalt og sort peber.
Snit grønsagerne og riv 75 g af osten, bland indholdet sammen og kom i en skål.

Maden er færdig – hurtigt, nemt og lækkert 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My 7 Health Tips to avoid getting a cold this winter