Omelet Wrap – Sunday LUNCH – Recipe in English and Danish ;)
Lunch
Omelet Wrap
Add whatever herbs or spices you like to the omelette – here it is neutral because the stuffing is seasoned. Season the chicken just the way you like it.
Ingredients (1 serving)
2 organic eggs
2 tablespoons of lactose-free milk
Tiny pinch of sea salt
Tiny pinch of organic pepper
1 teaspoon of coconut oil for cooking
3- 4 pieces of boneless skinless chicken fillets (inner fillets)
1 teaspoon of paprika
¼ teaspoon of chili-powder
½ red bell pepper
A handful of mixed salat
Instructions:
Whisk milk and eggs in a bowl thoroughly, add salt and pepper
Heat a pan – add coconut oil
Pour in the egg mixture (diameter of pan: 18-20 cm)
Let the omelette sit until cooked all the way through (low heat); flip and cook on the other side (approx. 10-15 minutes).
Fry the chicken with paprika, chili, salt and pepper in a different pan
Slice the red bell pepper
When the omelette is done, fold it like a tortilla around the salad, red pepper and chicken ENJOY DANSK FrokostOmelet Wrap
Omeletten kan tilsættes lige det krydderi man ønsker, men her er den meget neutral, fordi fyldet er krydret. Kyllingen kan også krydres efter eget ønske.
Ingredienser (1 person)
2 økologiske æg
2 spsk. laktosefri mælk
1 knivspids økologisk havsalt
1 knivspids økologisk peber
1 tsk. kokosolie til stegning
3- 4 stk. kyllingeinderfilet
1 tsk. paprika
¼ tsk. chili-pulver
½ rød peberfrugt eller 1 snackpeberfrugt
En håndfuld blandet salat
Sådan gør du:
Rør æg og mælk sammen i en skål. Tilsæt salt og peber
Varm en pande op med 1 tsk. kokosolie
Hæld æggemassen ud på en pande (pandens diameter: 18-20 cm)
Varm omeletten på lav varme til den er bagt hele vejen igennem. Vend den om og brun på den anden side (ca. 10-15 minutter i alt).
Steg kyllingen på en anden pande med paprika, chili, salt og peber.
Skær den røde peber ud i strimler.
Når omeletten er færdig, foldes den som en tortilla om salat, rød pepper og kylling.. JUM 😉
Ingen kommentarer endnu