Organic Pancakes With Beef

Organic Green Curry With Chicken And Basmati Rice

green_curry

Green curry with chicken and organic basmati rice
Ingredients (3-4 servings)
230g of boneless skinless chicken fillets (inner fillets) cut in small pieces
2 tablespoons of coconut oil
2 tablespoons of green curry paste (for a ’hotter’ version, swap with red curry paste)
½ squash chopped into dice
200g brown shredded champignon or portobello mushrooms
1 red onion finely chopped
2 red bell peppers coarsely chopped
600 ml coconut milk (avoid ’light’)
1 tablespoon of fish sauce
1 spring onion, finely chopped
1-1,5 cm fresh ginger
2 small chilis (with (spicy!) or without seeds), finely chopped
Basmati rice

Instructions:
Pour the coconut milk into a wok or large frying pan; add the fish sauce
Add the chicken and the curry paste and stir well so the ingredients cover the entire pan.
Add and stir in the vegetables (except the spring onion), then add the ginger and the chili.
Garnish with spring onion

DANSK

Grøn karry med kylling og økologiske basmati-ris
Ingredienser (3-4 personer)
230 g kyllingeinderfilet skåret i små strimler
2 spsk. kokosolie
2 spsk. grøn karrypasta (for en ‘varmere’ udgave kan du bruge rød)
½ squash, skåret i kvarte tern
200 g brune champignon eller portobello-svampe, skåret i strimler
1 rødløg, finthakket
2 røde peberfrugter, skåret i tykke både
1,5 dåse kokosmælk, ikke light
1 spsk. fiskesauce
1 forårsløg, fint hakket
1-1,5 cm frisk ingefær
2 små chilier, med eller uden kerner, fint hakket – (stærkt med kerner)
Basmati ris

Sådan gør du:
I en wokpande – tilsæt kokosmælk
Tilsæt herefter fiskesauce
Tilsæt kylling og karrypasta og rør godt rundt så det er jævnt fordelt
Steg nu alle grøntsager, undtagen forårsløg, tilsæt herefter revet ingefær og chilien
Server med forårsløg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organic Pancakes With Beef